Un Singur Sistem de Management pentru Restaurant

Deseori avem tendința să credem că secretul din spatele unui restaurant înfloritor constă în mâncarea de calitate și oferirea unui meniu divers clienților. Într-adevăr, amândouă aspectele stau la baza conceptului de restaurant. Cu toate acestea, nu poți servi la timp o masă copioasă clienților fără un flux de lucru eficient. Și aici intervine un sistem de management pentru restaurant. 

În articolul de față vei descoperi totul despre principalele caracteristici ale sistemului de management pe care ar trebui să-l ai în restaurantul tău. 

Un sistem de management precum TapTasty este prevăzut cu diferite funcționalități. De la un panou de administrare online și comenzi online până la rezervări, programe de fidelitate, marketing și multe altele, aceste instrumente sunt menite să te ajute să-ți crești vânzările, să oferi o experiență unică clienților și să economisești timp și bani.

Ce este un sistem de management pentru restaurant?

Un sistem de management al restaurantului poate gestiona tranzacții fundamentale și permite și alte aspecte ale gestionării unui restaurant, cum ar fi marketingul, comenzile online, fidelizarea și multe altele, toate acestea funcționând integrat.

Prin ce se deosebește un sistem de management de un POS standard?

Un POS îndeplinește funcții legate de tranzacții, cum ar fi procesarea comenzilor, gestionarea meniului și analiza. Un sistem de management al restaurantului cuprinde mai multe aspecte care lucrează alături de un POS și se integrează perfect cu acesta pentru a-i extinde funcționalitatea. 

Cu un sistem de management precum TapTasty, de exemplu, poți salva bani și menține clienții fideli prin funcționalitățile puse la dispoziție, precum instrumentele de marketing, driver app și meniu digital. În plus, restaurantul tău poate opera cu mai puțini angajați prin self ordering și/sau comanda la masă.

Ce pot gestiona cu un sistem de management precum TapTasty? 

Cu siguranță cunoști funcționalitățile pe care ți le oferă un POS. Dar iată ce poți face cu un sistem de management al restaurantului precum TapTasty. 

  • Administrare online 

Prin panoul de administrare online, restaurantul tău poate prelua și procesa comenzi prin doar câteva clickuri. De asemenea, poți să gestionezi meniul restaurantului tău cu ușurință, introducând produsele și opțiunile dorite (acestea pot fi activate, dezactivate și șterse oricând). 

Panoul de administrare online îți pune la dispoziție și o secțiune de feedback împreună cu o bază de date cu clienți. În felul acesta îți poți cunoaște clienții  după nume, număr de comenzi sau produs preferat și poți rămâne conectat cu ei. 

sistem de management online
  • Comandă online

Un sistem de comenzi online pentru restaurante permite restaurantului tău să accepte și să proceseze plățile pentru comenzi la pachet și livrare la domiciliu direct prin intermediul aplicației tale mobile sau a site-ului tău web, astfel încât să poți evita platformele de comenzi terțe. 

Cu o soluție precum TapTasty Online Ordering ca parte a sistemului de management pentru restaurant, comenzile trec direct de pe aplicația mobilă sau a site-ului web la POS-ul tău. Acest lucru înseamnă că vei reduce riscul de erori, vei economisi timp și bani și vei avea nevoie de mai puține tablete pe tejghea.

Atunci când informațiile despre comenzile online se sincronizează automat cu POS-ul restaurantului tău, economisești timp, deoarece nu trebuie să introduci manual tranzacții sau să actualizezi inventarul.

Frumusețea unui sistem de management pentru restaurante este că instrumentele sale conlucrează. 

  • Program de fidelitate 

Un sistem de management bun îți permite să aduni detalii despre clienți, cum ar fi zilele de naștere, articolele achiziționate și istoricul comenzilor, astfel încât să poți îmbunătăți experiența clienților. 

Programul de fidelitate TapTasty îți permite să creezi recompense flexibile, cum ar fi reduceri și oferte precum cumpără acest preparat și primești unul gratis. În plus, membrii își pot verifica cu ușurință progresul prin aplicația mobilă pentru restaurante. 

  • Marketing 

Menținerea restaurantului tău în mintea clienților este foarte ușor de realizat atunci când ai un sistem de management pentru restaurant care îți pune la dispoziție și partea de marketing. O integrare perfectă facilitează crearea de promoții atrăgătoare care să-ți transforme clienții existenți în clienți fideli.

Prin secțiunea de marketing oferită de TapTasty poți crea diferite campanii, poți să-ți segmentezi clienții, să oferi cartonașe digitale de fidelitate și puncte de fidelitate. Totodată, poți să analizezi detaliile specifice clienților, cum ar fi comenzile plasate, suma medie cheltuită, ultima comandă plasată, ziua de naștere, pentru a crea filtre personalizate pentru campaniile tale de marketing. Iar prin aplicația mobilă TapTasty poți trimite promoții către publicul tău țintă.

sistem de management: marketing

Atunci când soluțiile de marketing fac parte din sistemul de management, poți crea campanii promoționale care transformă clienții care vin pentru prima dată în clienți fideli și îi readuc pe cei care au renunțat să mai vină.

  • Rezervări 

Un sistem de rezervări la restaurant permite clienților să rezerve mesele direct pe aplicația mobilă a restaurantului tău sau pe website. Atunci când software-ul de rezervări se integrează cu sistemul de management, acesta ajută la păstrarea tuturor informațiilor într-un singur loc.

Cu TapTasty poți gestiona cu ușurință capacitatea restaurantului și îmbunătăți experiența clienților prin intermediul comunicării bidirecționale cu clienții. 

sistem de management

4 Beneficii ale unui sistem de management pentru restaurant all-in-one 

1. Operațiuni simplificate

Când toate instrumentele tale se integrează cu POS-ul tău, obții acces deplin asupra fiecărei fațete a afacerii tale. Operând într-un singur loc, eficientizezi operațiunile și crești eficiența.  

2. Mai multe vânzări

Sistemele all-in-one de management al restaurantelor îți sporesc oportunitățile de a aduce venituri. Când poți prelua comenzi și procesa plăți online, oferi clienților opțiunea de a cumpăra mai mult și îți crești astfel fluxul de venituri.

3. Experiență îmbunătățită pentru clienți

Software-ul de management al restaurantelor te poate ajuta să faci din fiecare experiență culinară una memorabilă. Când toate comenzile trec prin aceeași platformă de gestionare, bucătăria restaurantului tău funcționează întotdeauna la comanda potrivită, la momentul potrivit. Poți garanta acuratețea comenzii și poți reduce timpii de așteptare.

Un sistem de management all-in-one te ajută, de asemenea, să servești clienții în mai multe moduri: în local, în afara acestuia, comanda în avans, programarea ridicărilor, livrărilor și multe altele. Mai mult, când sistemul de management este echipat cu un program de loialitate, poți recompensa clienții pentru loialitatea lor și îi poți determina să revină tot mai des.

5. Economisire timp și resurse

Cu rapoartele puse la dispoziție de TapTasty, poți reduce risipa alimentară și cheltui mai puțin pe ingrediente. Totodată, prin intermediul rapoartelor poți să-ți contabilizezi vânzările și să ții ușor evidența.

Pe scurt

Conducerea unui restaurant este o provocare, dar tehnologia face lucrurile mai ușoare. Au trecut vremurile în care ca operator de restaurant trebuia să cauți instrumente de la diverși furnizori, fără a avea garanția că vor funcționa integrat.

Astăzi, sistemele all-in-one de management al restaurantelor, cum ar fi TapTasty, au simplificat operațiunile pentru operatorii de restaurante. Acest tip de sistem te ajută să-ți crești vânzările, să economisești timp și bani, să eficientizezi operațiunile și să îmbunătățești experiența clienților.

TapTasty Author