De ce TapTasty pentru Aplicația Ta?

În ultima vreme am sesizat tot mai mult confuzia pe care o au mulți proprietari sau manageri de restaurante atunci când vine vorba de o aplicație mobilă pentru restaurante oferită de un anume serviciu, în acest caz TapTasty, și o aplicație custom. Diferența dintre cele două este cât se poate de clară, dar poate nu suficient articulată. 

În consecință, acest blog vine ca un răspuns pentru cei care sunt indeciși dacă să opteze pentru aplicația mobilă prin serviciul TapTasty sau aplicația mobilă custom.

Aplicația mobilă TapTasty vs. Aplicația custom

Aplicația mobilă prin serviciul TapTasty îți oferă toate funcțiile necesare pentru a-ți fideliza clienții și crește afacerea, prin intermediul celor 3 module principale cu funcționalitățile aferente: Ridicare și Livrare comandă, Marketing și Fidelizare, Profil client și Rapoarte. 

Pe de altă parte, aplicația mobilă custom se referă la proiectarea și dezvoltarea propriei aplicații personalizate, ce conține un anumit set de caracteristici pe care clientul le propune dezvoltatorului.

Care sunt avantajele și dezavantajele unei aplicații mobile oferite de TapTasty și o aplicație custom? Tabelul de mai jos oferă răspunsul.

APLICAȚIE MOBILĂ TAPTASTYAPLICAȚIE MOBILĂ CUSTOM
AVANTAJE AVANTAJE
Sistem utilizat și validat de multe restaurante și nu numai.Opțiuni diverse în alegerea dezvoltatorilor aplicației.
Sistem în continuă dezvoltare și actualizare, în funcție de nevoile tale, dezvoltările noi fiind incluse în pachet.Aplicație personalizată 100%.
Suport 24/7. Sistem flexibil.
Sistem complet: gestiune comenzi și livrări, marketing și fidelizare clienți, rapoarte, aplicație personalizată, integrări customizate.
Costuri reduse de implementare și mentenanță.
DEZAVANTAJE DEZAVANTAJE
Alocarea unui timp pentru parcurgerea newsletter-ului, pentru a rămâne la curent cu noile dezvoltări și actualizări.Sistem nevalidat.
Necesitatea alocării unui timp pentru înțelegerea sistemului. Crearea software-ului personalizat durează prea mult timp.
Sistem standard, dar cu design personalizat.Va trebui să monitorizați și să vă întrețineți aplicația personalizată.
Este nevoie de cel puțin o persoană care să se informeze cu privire la noile tendințe, iar mai apoi să le implementeze.
Costuri ridicate de implementare.

De ce TapTasty pentru aplicația ta?

Chiar dacă tabelul de mai sus e grăitor în acest sens, insist să punctez încă o dată aspectele esențiale.

Spre deosebire de o aplicație custom care îți oferă diverse opțiuni în alegerea dezvoltatorilor aplicației, fiind o aplicație 100% personalizată, cu un sistem flexibil, dar nevalidat, aplicația mobilă prin serviciul TapTasty îți oferă nu doar un sistem utilizat și validat de multe restaurante, ci și complet, adică îți pune la dispoziție mai multe module, de la managementul comenzilor și livrărilor, marketing și fidelizare clienți, rapoarte până la integrări customizate. 

  • Managementul comenzilor și livrărilor: TapTasty îți oferă un sistem de preluare și gestionare comenzi prin patru canale diferite: livrare, livrare „la jumătatea drumului”, ridicare comandă și rezervare masă.
  • Marketing și fidelizare clienți: TapTasty îți oferă o suită întreagă de opțiuni în a-ți reduce chiar și costurile de marketing prin campanii de email marketing și push notificări. Totodată, TapTasty îți oferă posibilitatea să-ți recompensezi clienții fideli prin puncte de fidelitate care pot fi folosite ulterior în restaurantul tău.
  • Rapoarte: TapTasty îți pune la dispoziție diverse rapoarte și statistici care îți indică ce campanii funcționează, care sunt clienții fideli și produsele populare, precum și eventualele probleme de gestiune.
  • Integrări customizate: TapTasty oferă diferite integrări care se pot implementa în fluxul de lucru, precum sisteme POS, CRM-uri și multe altele. De exemplu, în cazul în care nu dispui de flota proprie, TapTasty facilitează integrarea cu servicii de livrare la domiciliu, cu o rază mare de acoperire.

În plus, sistemul oferit de TapTasty este în continuă dezvoltare și actualizare, în funcție de nevoile tale. Dacă la aplicația custom este nevoie de cel puțin o persoană care să se informeze cu privire la noile tendințe, iar mai apoi să le implementeze, în cazul aplicației oferite de TapTasty nu mai este nevoie. Te poți bucura de suport 24/7 și fiecare dezvoltare nouă este inclusă în pachet. 

Un ultim aspect, dar esențial, sunt costurile. Aplicația mobilă custom are costuri ridicate de implementare și din cauza faptului că trebuie monitorizată și întreținută. Pe de altă parte, aplicația oferită de TapTasty are costuri reduse de implementare și mentenanță, în spate aflându-se o mereu o echipă gata să te ajute.

Beneficii majore ale aplicației TapTasty

  1. Control deplin: TapTasty este propriul tău marketplace. Aici vei putea ușor să-ți administrezi comenzile, categoriile, produsele și să-ți formezi o imagine clară prin rapoartele puse la dispoziție.
  2. Clienți fideli: TapTasty te ajută să-ți construiești tribul tău de clienți pe care îl poți cunoaște personal și cu care poți comunica eficient prin diferite campanii de marketing și fidelizare.
  3. Comision zero: TapTasty are comision zero. Având costuri fixe, vei putea să te gândești doar la cum să-ți dezvolți restaurantul în ritmul tău și după propriile tale reguli, fără a fi nevoit să mai împarți profitul cu alții.

Pe scurt

Prin urmare, aplicația oferită de TapTasty îți pune la dispoziție toate funcțiile necesare pentru a-ți fideliza clienții și crește afacerea. Disponibilă în Google Play și App Store, aplicația este creată să reprezinte cu acuratețe imaginea brandului tăi și le permite clienților să comande cu ușurință de oriunde s-ar afla.

În cazul în care încă mai sunt anumite neclarități sau întrebări, te rugăm să ne contactezi la adresa de email support@taptasty.com.

TapTasty Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.