Cum să Integrezi Serviciile de Livrare pentru Restaurantul Tău?

Serviciile de livrare au o creștere rapidă în industria restaurantelor. Nevoia de confort și de servicii rapide a creat un boom în livrarea de mâncare. Pentru restaurantele afectate de pandemie, serviciul de livrare a furnizat un flux suplimentar de venituri. 

ordering online

Sunt necesari următorii pași pentru adăugarea de servicii de livrare la un restaurant: 

1. Stabilește un spațiu de livrare 

Ca prim pas va trebui să sesemnânezi un spațiu pentru ca șoferii de livrare să își preia comenzile. Cu asta îi ajutați să ocolească o linie de clienți în așteptare și să le crească eficiența. Acest spațiu poate fi folosit și ca zonă de transport pentru clienții care își ridică comenzile. Dacă doriți să fiți și mai eficienți, creați un spațiu pentru angajați pentru livrarea pachetelor și pentru preluarea comenzilor. Desemnați o stație de plată pentru clienții care nu au plătit prin telefon sau online.

2. Faceți actualizări ale tehnologiei

Platformele de comandă online permit oaspeților să vă vizualizeze cu ușurință meniul. Da nu doar atât. Clieții vor avea posibilitatea să plaseze comenzile și să plătească pentru serviciile oferite digital. Acest lucru elimină necesitatea de a prelua comenzi prin telefon. Care poate consuma mult timp și poate duce la greșeli în comanda alimentelor. Aplicațiile de comandă mobilă fac convenabil pentru clienți plasarea comenzilor indiferent unde se află. Ele pot fi acasă, în deplasare sau la birou. Dacă e actualizată tehnologia de comandă, se va putea gestiona serviciul de livrare într-un mod mai bun și se vor atrage noi clienți. 

3. Instruirea personalului serviciului de livrare a mâncării

Dacă alegeți să vă creați propria flotă de livrare, acordați timp pentru a face un program de instruire . Învățați-i pe șoferii de livrare cum să încarce comenzi vehiculul lor și cum să transmită comenzile clienților în siguranță. Angajarea unui serviciu de livrare terță poate elimină necesitatea de a vă instrui propriii șoferi. Deoarece aceste companii își angajează proprii șoferi de livrare cu experiență. Antrenează-ți echipa de preluat pentru a verifica exactitatea comenzilor, a le ambala pentru transport și a include orice condimente sau tacâmuri necesare.

4. Creați un meniu de livrare

Începeți prin a alege dintre cele mai adorate elemente de meniu. Evitați alimentele care s-ar putea să se înmoaie sau să se topească prea mult după ce sunt plasate în recipiente de transport sigilate. De asemenea, întrebați personalul ce fel de mese și preparate consideră că ar fi adăugări bune pentru meniul de livrare. 

5. Construiește o relație cu livratorii

Dacă alegeți să angajați un serviciu de livrare, se recomandă să se cunoască bine curierii de livrare care deservesc locația. Obiectivul comun este lucrul împreună pentru a transmite comenzile de livrare clienților cât mai repede posibil. Acest lucru este mult mai ușor atunci când echipa internă și curierii terți sunt capabili să se conecteze și să transfere cu succes comenzile. 

Sperăm că ți-am stârnit interesul față de această variantă / opțiune. Fiecare opțiune creată are menirea de a fi o adiție benefică și utilă, să îmbunătățească serviciile restaurantului. Descoperă beneficiile TapTasty și află ce poate face pentru afacerea ta.

TapTasty Author