Restricții COVID-19: Cum să faci față?

Pandemia de COVID-19 a luat în surprindere pe toată lumea, fără excepții. Dacă inițial credeam că e o glumă proastă, am început să realizăm rapid că lucrurile sunt mult mai complicate decât par.

Din păcate, sectorul food a avut de suferit pierderi uriașe odată ce s-au impus restricțiile. Nu tu aia, nu tu cealaltă, până într-acolo încât o bună parte din restaurante și-au închis obloanele și au spus „Asta este! S-a sfârșit.”

Totuși, au existat restaurante care au supraviețuit bine în această perioadă, folosindu-se de diverse strategii pentru a rămâne în picioare. 

Să descoperim, așadar, soluția prin care localul tău își poate desfășura activitatea indiferent de evenimentele neprevăzute care lovesc uneori omenirea.

Combate restricțiile impuse de COVID-19 prin digitalizarea afacerii

Poate de multe ori punem pe seama pandemiei preferința oamenilor de a comanda mâncare online. Dar culmea, și înainte de pandemia de COVID-19, mai mult de jumătate dintre persoanele care dețineau un smartphone apelau la serviciile de livrare online prin intermediul aplicațiilor mobile pentru restaurante. 

Bineînțeles, odată cu restricțiile impuse, numărul a crescut considerabil, dar această înclinație spre confort exista dinainte. O aplicație mobilă pentru restaurante este asul din mânecă în momentele dificile. De altfel, aceasta îți permite să activezi chiar și dacă localul este închis pentru servire în restaurant. 

Cum poți intra în posesia unei aplicații mobile pentru restaurantul tău cât mai rapid? Apelează la un serviciu precum TapTasty sau… la o aplicație custom? Dă-mi voie să te lămuresc care este cea mai bună soluție, punând în antiteză cele două variante.

TAPTASTY VS. CUSTOM APP

TAPTASTYAPLICAȚIE CUSTOM
Sistem validat de multe restaurante: Piața9, American Grill, Restaurant Capricci, Marty ș.a.m.d. Sistem dezvoltat de o echipă care nu are o experiență îndelungată în domeniul HoReCa.
Sistem complet ce înglobează mai multe module.Sistem limitat. Funcțiile serviciului TapTasty au fost dezvoltate de-a lungul anilor, în spate existând o experiență în domeniul HoReCa bine consolidată. Astfel, determinarea, experiența și timpul au ajutat  ca TapTasty să poată oferi clienților funcții de o calitate net superioară. 
Costuri reduse de implementare și mentenanță. Suport tehnic 24/7.Fiecare dezvoltare și actualizare necesită alte costuri și timp pentru a le optimiza. 
TapTasty vs. Aplicație custom

Ei bine, cred că este destul de limpede diferența dintre cele două. Serviciul TapTasty îți pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a face față provocărilor zilnice. Dincolo de aplicația de mobil personalizată, există un modul de vânzări pentru site-ul restaurantului tău, prin care clienții tăi pot comanda precum în aplicația mobilă.

Totodată, ai posibilitatea să oferi clienților tăi mai multe metode de livrare: livrare la domiciliu, ridicare comandă, livrare la jumătatea drumului.

Cum te va ajuta digitalizarea în mod concret?

1. Activitate neîntreruptă în plină pandemie de COVID-19

Nu știu dacă ai fost nevoit să suspenzi activitatea restaurantului tău din cauza noilor reglementări impuse. Oricum ar fi, dacă deții o aplicație mobilă pentru restaurantul tău, prea puțin contează. Restaurantul tău își poate desfășura activitatea, desigur, într-un mod mai eficient.

În cazul în care nu dispui de flota proprie, TapTasty facilitează integrarea cu servicii de livrare la domiciliu, cu o rază mare de acoperire. Nimic nu-ți poate sta împotrivă, atâta timp cât știi la cine să apelezi. Pentru mai multe informații, scrie-ne cu curaj!

2. Chiar dacă COVID-19 impune distanțare, nu mai e o problemă!

Clienții sunt motorul restaurantului. Nu-ți poți permite să pierzi contactul cu ei. Dar dacă e pandemie, cum să faci asta? 

Evident că te gândești că ar fi perfect să îi ții cât mai departe de concurență, respectând în același timp normele de distanțare socială impuse. Dar cum să rămâi mereu în contact cu ei prin aplicația mobilă a restaurantului tău și clienții să aibă posibilitatea să-ți lase un feedback prin care să te încurajeze, poate corijeze sau să-ți propună sugestii la care poate tu nici nu te-ai gândit?

Nimic mai simplu! TapTasty a creat o secțiune specială de feedback prin care clienții pot lăsa un mesaj cu o opinie, problemă sau sugestie. Cele trei categorii te ajută să îți gestionezi eficient mesajele și să știi la care trebuie să răspunzi urgent.

De exemplu, dacă un client ți-a lăsat un mesaj cu o problemă, cum că i-a lipsit băutura din comandă, poți să îi răspunzi rapid și să îi oferi o altă băutură gratuită la următoarea comandă sau un desert din partea casei.

Prin TapTasty nu răspunzi mesajelor și atât, ci poți să și soluționezi problemele care apar.

3. Rămâi în top

Care restaurant nu își dorește să rămână mereu în topul topurilor? Ar fi absurd să spună careva nu. Numai că a fi în top presupune a fi în pas cu moda sau, cum se mai spune, la curent cu noile tendințe.

Ar fi bine ca termenul digitalizare să fie bine înrădăcinat în mintea fiecărui proprietar de restaurant. Dacă vrei ca restaurantul tău să fie mereu o opțiune pentru clienții tăi, oferă-le opțiunea de a plasa comenzi cu ușurință, adică prin aplicația mobilă a restaurantului tău.

combate covid-19

Caută metode care să te pună în lumina reflectoarelor și câștigă atenția clienților prin servicii inedite, bine puse la punct.

Pe scurt

COVID-19 nu trebuie să afecteze restaurantul tău! Alege serviciul TapTasty și fii în controlul afacerii tale indiferent de sezon. Bucură-te de funcționalitățile care au fost dezvoltate astfel încât să-ți optimizeze fluxul de lucru.

Cu serviciul TapTasty depășești situațiile limită, inclusiv deficitul forței de muncă, eficientizându-ți procesele de lucru și costurile de operare.

TapTasty Author