Eficiența Comunicării cu TapTasty

Poate ai mai auzit de TapTasty sau poate nu, dar dă-mi voie să-ți prezint una dintre cele mai bine organizate aplicații care vine la pachet cu un adevărat beneficiu – cel al comunicării. 

De ce este important acesta? 

Deoarece ajută la: 

  • construirea, menținerea și îmbunătățirea relațiilor cu clienții;
  • gestionarea eficientă a problemelor întâmpinate;
  • exprimarea feeback-ului într-un mod constructiv;
  • înțelegerea perspectivei clientului;
  • consolidarea încrederii între owner și client. 

Dacă ai un restaurant sau o pizzerie, atunci aplicația TapTasty este exact ceea ce ai nevoie. Aceasta îți permite să comunici eficient și facil cu clienții prin notificări, feedback și gestionarea comenzilor. TapTasty îți oferă o soluție completă și intuitivă, pentru a-ți îmbunătăți relația cu clienții din toate punctele de vedere. 

Dar ia mai bine să vedem modurile în care se concretiează beneficiul comunicării cu TapTasty.

Notificările

Imaginează-ți o lume fără sunet. Nu auzi nimic. Totul e tăcere… Film de groază, nu altceva. Sunetul, fie că recunoaștem sau nu, ne stârnește ceva, mai precis – curiozitatea. 

TapTasty își propune să se folosească de sunet la maximum. Nu în sens negativ, ci din contră. Își propune să aducă VEȘTI BUNE. 

De exemplu, atunci când îți propui să demarezi o campanie de marketing, clienții pe care îi alegi vor fi notificați. Notificările sunt de tip push, direct pe telefonul mobil sau se pot trimite inclusiv pe email. 

TapTasty nu s-a gândit doar la clienții tăi, ci și la tine. Atunci când o comandă este plasată, vei fi notificat. Astfel, vei fi de fiecare dată actualizat cu toate comenzile. Iar după ce o comandă a fost plasată, clientul este notificat constant prin intermediul mesajelor în legătură cu statusul comenzii. 

La urma urmelor, păstrați în mod indirect și în permanență legătura. Tu ai recepționat comanda sa printr-un click, iar el știe ce, cum și când. 

Feedback-ul

Orice owner își dorește ca afacerea lui să prospere. Ei bine, în vederea atingerii acestui țel trebuie căutate mereu și mereu noi modalități de îmbunătățire a serviciului pe care îl oferiți clienților. Feedback-ul reprezintă aproape vârful piramidei succesului, deoarece acesta este o reflectare directă a experienței clienților cu localul dumneavoastră. 

Ba mai mult, feedback-ul vă ajută să știți ce funcționează, ce nu și ce trebuie îmbunătățit. De aceea, extragerea informațiilor din feedback-ul clienților vă poate ajuta să vă ajustați abordarea într-o manieră cât mai eficace.  

Dar să revenim la TapTasty: prin intermediul aplicației mobile, clienții pot să ofere un feedback pozitiv sau negativ, iar tu ca owner îl vei putea regăsi și analiza în secțiunea Feedback. Nu va mai trebui să pierzi timpul și să le clasifici pentru că aplicația face deja acest lucru. Gestionându-le corespunzător – voilla – ești mai aproape de clienții tăi decât crezi. 

Status-ul comenzilor

Gestionarea comenzilor se lasă de cele mai multe ori cu stres și nervi. Ei bine, dacă ai aplicație, nimic mai simplu! Poți să uiți de acele momente de-a dreptul frustrante când totul mergea pe dos. 

Prin aplicație poți accesa panoul central online și astfel poți gestiona cu ușurință nu doar meniul cu produse, ci și comenzile recepționate și livrarea acestora. Există o secțiune Comenzi în care sunt recepționate comenzile plasate prin intermediul aplicației mobile, dar și cele de pe site. 

În momentul în care este recepționată o comandă, aplicația emite un semnal sonor. Totodată, operatorul poate interveni manual pentru a modifica statusul unei comenzi. Un singur click și problema e ca rezolvată. Parcă statusul comenzii era în transport. Stai puțin…  e deja livrată? Oh, da! Am uitat să îți spun că și clientul tău poate vedea statusul comenzii în timp real. Și dacă e livrată e livrată! 

Round-up

Cu TapTasty poți comunica eficient cu clienții tăi, păstrându-i mereu aproape de tine. Prin intermediul aplicației vei putea monitoriza cu ușurință întreg procesul de relație cu clienții.  

So get the show on the road! Cu TapTasty comunici mai simplu decât crezi.

TapTasty Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.