Toate funcțiile necesare pentru a-ți fideliza clienții și crește afacerea

Aplicație de mobil personalizată

Disponibilă în Google Play și AppStore, aplicația este creată să reprezinte imaginea brandului tău și le permite clienților să comande cu ușurință oriunde s-ar afla.

Component

Comenzi prin aplicație

După descărcarea aplicației și crearea unui cont, clientul tău poate să acceseze meniul restaurantului, să comande și să aleagă modalitatea favorită de a intra în posesia comenzii: livrare la domiciliu, ridicare comandă, întâlnirea cu livratorul la jumătatea drumului sau mănâncă în restaurant.

Urmărire comandă în timp real

După ce o comandă a fost plasată, clientul este notificat constant prin intermediul mesajelor în legătură cu statusul comenzii, putând totodată să vadă acest lucru și în istoricul comenzilor.

Component
Component

Plata comenzii cu cardul

Clientul tău are posibilitatea să plătească atât cu numerar, cât și cu un card bancar. Sunt acceptate carduri Visa, MasterCard, American Express și Discover.

Află mai multe despre aplicația de mobil

Gestionare comenzi și livrări

Panoul de administrare online este punctul central de gestionare a clienților, meniului, comenzilor, livrărilor și campaniilor de marketing și fidelizare.

Notificări la recepționarea comenzilor

Sistemul emite un semnal sonor în momentul în care un client a plasat o comandă. După procesarea acesteia, operatorul poate să schimbe statusul ei printr-un singur click.

Component
Component

Metode de preluare a comenzilor

Pentru conveniență, poți pune la dispoziția clienților 5 opțiuni de preluare comandă: livrare la domiciliu, ridicare comandă din locație, livrare „la jumătatea drumului” , rezervare masă în locație și mănâncă în locație.

Integrare cu servicii de livrare la domiciliu

În cazul în care localul tău nu are propria flotă de mașini, serviciul TapTasty permite integrarea cu servicii de livrare la domiciliu, oferind astfel o suită completă de servicii.

Component
Component

Comandă din admin

Dacă ai primit o comandă prin intermediul altor canale, poți adăuga comanda din admin simplu și rapid. Astfel, toate comenzile pot fi gestionate eficient.

Află mai multe despre gestionare comenzi și livrare

Marketing și fidelizare clienți

Pe lângă oferirea unor produse și servicii calitative, o modalitate suplimentară de a-ți răsplăti și fideliza clienții este să le oferi acestora cupoane de reduceri și puncte de fidelitate.

Component

Puncte de fidelitate

Sistemul îți permite să setezi numărul de puncte pe care un client le primește la plasarea unei comenzi prin aplicația de mobil. Aceste puncte se pot folosi ulterior pentru alte comenzi.

Campanii promoționale

TapTasty îți oferă flexibilitate atunci când creezi o campanie de marketing: alege reducerea, produsele la care se aplică, durata, precum și clienții care să fie notificați. Notificările sunt de tip push, direct pe telefon mobil sau se pot trimite pe email.

Află mai multe despre modulul de marketing și fidelizare

Component

Statistici și rapoarte financiare

Rapoartele și statisticile puse la dispoziție de către TapTasty îți indică ce campanii funcționează, care sunt clienții fideli și produsele populare. Așadar, vei lua decizii informate și eficiente.

Component

Secțiune „Tendințe”

Aceste rapoarte îți prezintă evoluția în timp a numărului de clienți noi, comenzi, încasări, precum și informațiile demografice.

Raport vânzări

În această secțiune sunt incluse rapoarte de plăți și vânzări, defalcate în funcție de locația restaurantului, tipul de comandă, precum și data de procesare.

Component
Component

Statistici produse

În cazul în care dorești să vezi care sunt produsele care se vând cel mai bine, raportul de vânzări produse afișează lista cu cantitatea și valoarea acestora în intervalul de timp selectat.

Află mai multe despre rapoarte și statistici

Integrare în site - propriu

Serviciul TapTasty se integrează perfect cu website-ul tău, drept urmare clienții pot să comande atât prin intermediul acestui modul, cât și prin aplicația mobilă personalizată, comenzile primite fiind gestionate din același loc. Dacă nu ai un site, nicio problemă! Ne ocupăm noi.

Admin Taptasty

Meniul QR

Meniul cu cod QR este o versiune digitală a unui meniu pe care clienții o pot vizualiza prin scanarea unui cod de pe smartphone-ul lor.

Component

Design personalizat

Designul meniului QR reprezintă în întregime brandul afacerii tale într-un mod interactiv și atractiv.

Beneficii

Meniul QR are numeroase avantaje precum: actualizarea meniului în timp real, creșterea vânzărilor, accelerarea rulajului la masă, informații suplimentare.

Află mai multe despre meniul QR

Component

Integrări

TapTasty oferă diferite integrări care se pot implementa în fluxul de lucru, precum sisteme POS, CRM-uri, procesator de plată și multe altele.

Admin Taptasty

Marketplace

Back-end-ul oferă o modalitate ușoară de a adăuga un produs. Aveți control deplin asupra navigării și organizării produselor dumneavoastră.

Component

Produse

Adăugați câte produse doriți în cel mai atractiv mod. În plus, fiecărui produs i se poate adăuga mai multe opțiuni.

Vânzări

Produsele pot fi evidențiate și organizate în funcție de diferite criterii selectate. Puteți oferi reduceri, puncte de fidelitate și aveți posibilitatea să recomandați produse complementare în vederea creșterii vânzărilor.

Află mai multe despre marketplace

Component