De Ce să Abordezi Strategia „Mobile-First”?

ȘTIAI CĂ? 

În 2010  Google a anunțat că va adopta strategia “mobile first” pentru următorii ani. 

În 2015 30% din totalul tranzacțiilor PayPal au fost făcute prin intermediul telefonului mobil.

În urma deciziilor luate de Mark Zuckerberg pentru inovarea strategiei mobile din cadrul companiei Facebook, mobile-ul a devenit prioritate pentru Facebook iar în anul 2015 publicitatea făcută prin intermediul mobile a reprezentat 76% din veniturile companiei.

DID YOU KNOW white stamp text on circle on orage background

Implementarea strategiei “mobile-first” este acum aproape obligatorie în orice afacere nu doar pentru marile branduri.

Dacă încă ești indecis și cauți mai multe răspunsuri, acest articol îți va prezenta 3 motive pentru care afacerea ta are nevoie de acest tip de abordare.

1. UTILIZATORII MOBILE > UTILIZATORII DESKTOP

Acest lucru îl poți observa și doar uitându-te prin rândul celor apropiați ție. Cu siguranță toate persoanele din jurul tău petrec mult timp cu telefonul în mână. 

Luând în considerare statisticile anului 2019, oamenii folosesc telefonul mai mult decât computerul când accesează serviciile web sau efectuează  căutări.

China, un exemplu binecunoscut, este țara cu cei mai mulți utilizatori de internet din întreaga lume, 802 milioane, 98% dintre aceștia accesează internetul prin intermediul telefonului mobil, iar 90% din timpul petrecut pe internet este destinat aplicațiilor.

Este indiscutabil faptul că era digitală în care trăim se axează tot mai mult pe conceptul “mobile-first”. Dacă vrei să fii în rândul marilor jucători și să faci față concurenței ar trebui să începi să iei în considerare acest concept.

2.  OFERĂ O EXPERIENȚĂ MAI BUNĂ PENTRU CONSUMATORI

În prezent, așteptările consumatorilor cresc pe zi ce trece. Ei se așteaptă să aibă acces direct la informații, de oriunde s-ar afla și în cel mai ușor mod. Asta este tocmai ceea ce trebuie să le oferi.

Telefonul a devenit cu siguranță cel mai sigur mijloc de a ajunge în atenția lor deoarece le este mereu la îndemână. Îmbrățisează conceptul de “mobile-first” și lansează o aplicație mobilă reprezentativă pentru business-ul tău. Prin această metodă oferi o experientă mai bună posibililor clienți care vor avea acces direct la serviciile tale și la toate informațiile legate de compania ta, fără a depune un prea mare efort de căutare. Cu atât mai mult, îți vei putea crea propria comunitate pe care să o păstrezi aproape și la curent cu serviciile tale.

Fii primul în fața clienților și înaintea concurenței tale.

3. CREȘTEREA VENITULUI

Pe măsură ce experiența consumatorilor devine mai bună va crește și interesul acestora pentru serviciile tale.  

În timp ce îi vei ține la curent cu ofertele tale, va crește interesul lor pentru a cumpăra.  Mai mulți cumpărători reprezintă un mare plus pentru afacerea ta și implicit un venit mai mare.

 Poți avea parte de toate aceste beneficii cu ajutorul strategiei de “mobile-first”.


Dacă te-ai convins și vrei să aplici acest concept pentru firma ta, dar nu știi cum, noi putem crea dintr-un concept o realitate pentru tine. Nu ezita să ne contactezi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ești interesat?

Cere ofertă și te vom contacta în cel mai scurt timp