Cum îți Crește Aplicația Mobilă TapTasty Vânzările?

În ultimii ani, smartphone-urile se utilizează intensiv mai ales datorită digitalizării serviciilor financiare, de cumpărături, de management și multe altele. Nu e deloc întâmplător că pentru multe restaurante „colacul de salvare” a devenit o aplicație mobilă pentru restaurante și multe restaurante renumite din România au optat pentru aplicația mobilă TapTasty.

Până la urmă, există anumiți factori care îi determină pe utilizatorii de smartphone-uri să petreacă mai bine de 4 ore din timpul lor pe diferite aplicații mobile. O întreagă psihologie se ascunde în spatele aplicațiilor mobile și odată ce-ți dai seama de ea și aplicația ta poate deveni mai eficientă și optimă. Însă vrei să știi cum îți poate crește aplicația mobilă TapTasty vânzările? În cele ce urmează îți vom prezenta modul în care serviciul nostru a impactat restaurantele în creșterea vânzărilor lor.

Aplicația mobilă TapTasty

Ținând cont de faptul că oamenii sunt mai ocupați ca niciodată și caută mereu diferite modalități de a economisi timp, aplicația de mobil personalizată oferită de TapTasty s-a bazat pe de-o parte pe facilitarea procesului de comandă pentru clienți și pe de altă parte pe gestionarea eficientă a comenzilor și livrărilor pentru restaurant. 

Prin urmare, comanda online prin intermediul aplicației mobile pentru restaurante oferă clienților posibilitatea de a comanda de oriunde, oricând. Chiar dacă clientul se află în drum spre casă sau este la birou, prin câteva tap-tapuri poate plasa o comandă, întregul proces devenind simplu și rapid. 

Dar să trecem direct la subiect. Restaurantele care au optat pentru serviciul TapTasty au avut parte de o creștere considerabilă a vânzărilor de la an la an. Am selectat două dintre restaurantele care au utilizat serviciul TapTasty pe durata a trei ani de zile, respectiv 2020-2022. Am calculat creșterea sumelor tranzacționate ale acestora pe TapTasty pe o durată de 6 luni, respectiv din ianuarie până în iunie. 

Primul restaurant a avut o creștere a sumelor tranzacționate față de anul 2020 de 93%, în timp ce al doilea restaurant a avut o creștere de 28%.

Anul acesta, primului restaurant i-au crescut sumele tranzacționate pe TapTasty cu 28%, în timp ce restaurantul al doilea s-a bucurat de o creștere de 13% și evidențiez, pe durata a doar 6 luni. 

Cum s-au întâmplat toate acestea?

Funcționalități aplicația mobilă TapTasty

Fără îndoială, aplicația mobilă a devenit un canal direct de comunicare între clienți și restaurant prin notificările push și email. În plus, automatizarea procesului de comandă a prevenit cu mult erorile și risipa alimentară, restaurantele reușind să-și gestioneze cu acuratețe comenzile și să-și crească productivitatea. 

Aplicația mobilă TapTasty îți oferă toate funcțiile necesare pentru a-ți crește vânzările. 

  • Comenzi și livrări. TapTasty îți oferă propriul tău sistem de preluare și gestionare comenzi prin patru canale diferite: livrare, livrare „la jumătatea drumului”, ridicare comandă și rezervare masă. Astfel, clientul poate să opteze pentru modalitatea convenabilă lui de a intra în posesia comenzii.
  • Instrumente de marketing. Pe lângă oferirea unor produse și servicii calitative, o modalitate de a-ți fideliza clienții este să le oferi acestora campanii personalizate, puncte de fidelitate, cartonaș digital de fidelitate, cupoane de reducere și diferite oferte. 
  • Plăți sigure. Plățile cu cardul prin aplicație sunt cele mai sigure. Așadar, clienții tăi nu doar că pot plasa comenzi facil, ci și să plătească la fel de simplu prin cardurile salvate în aplicație. 
  • Panou de administrare. Prin TapTasty poți administra intuitiv din panoul de control procesul de preluare comenzi, meniul și baza de date cu clienții.
  • Feedback clienți. Secțiunea de feedback a serviciului TapTasty îți dă oportunitatea să rămâi în contact cu clienții tăi, mai ales când ei au ceva de spus. Începe să tratezi diferite situații într-un mod individual. 
  • Statistici și rapoarte. Urmărește situația zilei în curs cu informațiile pe care TapTasty ți le pune la dispoziție și fii mereu la curent cu evoluția numărului de clienți noi, comenzi, vânzări și cele mai populare produse. 
  • Meniu digital. Transformă-ți meniul tradițional într-unul digital și îmbunătățește experiența clienților prin beneficiile majore pe care utilizarea unui meniu cu cod QR ți le aduce. 

Pe scurt

Aplicația mobilă pentru restaurante TapTasty este creată să reprezinte imaginea brandului tău și să permită clienților să comande cu ușurință de oriunde s-ar afla. De asemenea, prin funcționalitățile pe care ți le oferă serviciul TapTasty, restaurantul tău se poate bucura de o creștere însemnată a vânzărilor. 

Este esențial ca restaurant să valorifici această tehnologie, în special datorită utilizării sporite a smartphone-urilor și disponibilității unei game variate de aplicații mobile. Astfel, restaurantul tău poate fi echipat să facă față tuturor tipurilor de comenzi și să administreze eficient preluarea acestora prin serviciul TapTasty.

Start using the TapTasty system for free!

Zero commissions. Unlimited orders.