Politica de confidențialitate

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi.

Politica de confidențialitate TapTasty descrie practicile de confidențialitate ale Serviciilor TapTasty (așa cum sunt definite în Termeni și condiții), în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2016/679, mai exact modul în care colectează, utilizează, procesează și partajează informațiile personale ale clienților actuali sau potențiali, furnizori de servicii sau parteneri. Această politică de confidențialitate se aplică clienților actuali, cât potențiali, furnizorilor de servicii și partenerilor care vizitează și/sau utilizează (denumit în continuare, „dumneavoastră" sau „dvs.” ) site-urile web, aplicațiile, conturile de social media și alte servicii online ale Serviciului TaptTasty (denumit în continuare „Site” și, în mod colectiv, „Site-urile” noastre).

Citiți cu atenție această politică pentru a înțelege practicile noastre privind modul în care vă protejăm datele cu caracter personal. Dacă nu doriți ca informațiile dumneavoastră să fie prelucrate în conformitate cu această Politică de confidențialitate în general sau cu orice parte a acesteia, nu ar trebui să utilizați serviciile noastre online sau mobile.

1. Operatorul de Date

ELEVEN DIGITS S.R.L. este o entitate juridică organizată și existentă în conformitate cu legile României, cu sediul social pe str. Onisifor Ghibu nr. 18, cod poștal 410497, Oradea, jud. Bihor.

2. Ce date cu caracter personal colectăm?

Colectăm următoarele tipuri de informații despre dvs.:

În funcție de natura vizitei pe site, în calitate de client, vizitator sau persoană interesată de a aplica pentru un loc de muncă în cadrul companiei, tipul informațiilor personale sau a datelor cu caracter personal pe care le colectăm ar putea include:

Informațiile pe care le colectăm direct de la dvs.

Vă vom cere anumite informații atunci când completați formularul nostru de contact, cum ar fi: numele și prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Folosim adresa dumneavoastră de e-mail și parola pentru a vă autentifica contul și pentru a-l păstra în siguranță.

Când vă înregistrați pentru utilizarea Serviciului, vom colecta informații personale suplimentare despre administratorul de cont, cum ar fi: profesia cât și detalii cu privire la restaurant, informațiile comerciale și content.

Folosim aceste informații pentru vă gestiona contul, pentru a coresponda cu dvs. și pentru a rezolva orice probleme cu privire la Serviciu.

Dacă nu ne furnizați informațiile dvs. personale, este posibil să nu puteți accesa sau utiliza Serviciul sau experiența dvs. poate să fie limitată.

Informațiile pe care le colectăm de la dvs. în mod automat

Pentru a înțelege tendințele de navigare de pe site-ul nostru, folosim instrumente de analiză de la părți terțe (Google Analytics) care colectează informații pe care browserul le trimite când vizitați pagina noastră web.

Cookies

Când vizitați site-ul nostru web, folosim cookie-uri, fișiere mici stocate temporar sau plasate pe unitatea hard disk a dispozitivului dvs., conţinând informaţii despre acesta. Modulele cookie pot, de asemenea, să stocheze preferințele sau alte informații despre dvs. Puteți accesa pagina noastră web și fără cookies. În cazul în care nu doriți să recunoaștem computerul dvs., puteți să împiedicați stocarea de cookies pe hard disk-ul dvs. prin dezactivarea stocărilor de cookies în setările browser-ului dvs.

3. Temeiul legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

TapTasty va colecta datele dvs. personale numai în următoarele scopuri:

Pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale atunci când vă oferim Serviciul.

Folosim informațiile pe care ni le furnizati pentru a vă oferi Serviciul.

Aceasta include procesarea plăților, pentru a vă putea trimite comunicarile necesare (de exemplu, am putea trimite e-mailuri despre probleme tehnice sau alerte de securitate), respectiv rezolvarea problemelor cu contul dvs. Dacă luați legătura cu noi, procesăm informațiile despre dumneavoastră pentru a comunica cu dvs. și pentru a răspunde la cererile dumneavoastră sau orice alte solicitări pe care le aveți.

În conformitate cu interesul nostru legitim pentru dezvoltarea și îmbunătățirea serviciului.

Dacă avem consimțământul dvs.

Din motive legale

4. Cine primește acces la datele dvs.

Nu vindem, oferim sau transferăm altor terțe părți datele dumneavoastră cu caracter personal. Vom partaja informațiile cu caracter personal unor furnizori de servicii terț care prelucrează informații cu caracter personal în numele TapTasty, în scopul operării serviciilor noastre precum: procesarea plăților, stocarea datelor, analiza web. Aceste companii au acces la informațiile dvs. numai în vederea îndeplinirii acestor sarcini și au obligația de a vă proteja datele cu caracter personal în conformitate cu această politică de confidențialitate și conform legii aplicabile.

5. Transferul de date către țări din afara UE

Datele furnizate de dvs. vor fi prelucrate numai în țări din Uniunea Europeană. În cazul în care datele cu caracter personal ale persoanelor vizate sunt prelucrate într-o țară din afara UE, drepturile persoanei vizate în temeiul legislației UE vor fi garantate, iar persoana vizată va fi notificată în timp util.

6. Păstrarea datelor.

Vom păstra datele dvs. cu caracter personal numai pentru perioada necesară atingerii scopurilor descrise în această politică și în conformitate cu obligațiile legale, obligațiile contractuale sau practicile în domeniu.

7. Care sunt drepturile dvs. cu privire la datele personale pe care le prelucrăm.

Conform legislației de protecție a datelor aplicabilă la nivelul Uniunii Europene, persoana vizată își poate exercita următoarele drepturi:

acces: pentru a obține confirmarea faptului că datele cu caracter personal ale persoanei vizate sunt sau nu prelucrate și dreptul de acces la acestea; cererile care sunt în mod vădit nefondate, excesive sau repetitive nu pot primi răspuns;

rectificare: corectarea/obținerea corectării datelor cu caracter personal dacă sunt incorecte sau depășite și completarea datelor dacă sunt incomplete;

ștergerea/uitarea: în unele cazuri, obținerea ștergerii datelor cu caracter personal furnizate; acesta nu este un drept absolut, deoarece Operatorul de date poate avea motive legitime și/sau legale pentru a le stoca;

limitare: datele vor fi stocate, dar nu pot fi prelucrate ulterior în cazurile prevăzute de regulament;

portabilitate: mutarea, copierea sau transferul datelor din bazele de date ale Operatorului de date către terți. Acest lucru se aplică numai datelor furnizate de persoana vizată pentru executarea unui contract sau pentru care s-a dat consimțământul expres, iar prelucrarea se realizează prin mijloace automate;

obiecția față de marketingul direct;

retragerea consimțământului în orice moment, în cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământ.

Puteți să vă exercitați aceste drepturi prin e-mail la privacy@taptasty.ro sau printr-o cerere trimisă la sediul din str. Onisifor Ghibu nr. 18, cod poștal 410497, Oradea, jud. Bihor. Operatorul de date va răspunde în termen de 30 de zile de la primirea solicitării oficiale a persoanei vizate.

8. Cum protejăm datele personale.

Ne angajăm să folosim instrumente și proceduri adecvate care garantează securitatea și confidențialitatea datelor dvs. personale în sistemele noastre.

9. Prelucrarea datelor cu caracter personal ale copiilor.

Această pagină web se adresează exclusiv utilizatorilor cu vârsta peste 16 ani. Nu intenționăm să prelucrăm datele cu caracter personal ale copiilor cu vârsta sub 16 ani. În cazul în care aflăm despre o astfel de prelucrare, o vom înceta imediat.

10. Proces decizional automatizat

Nu luăm decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor dvs. care să producă efecte juridice cu privire la dvs. sau care să vă afecteze într-un mod similar într-o măsură semnificativă.

11. Alte site-uri web

Site-ul nostru conţine linkuri către alte site-uri web. Această politică de confidenţialitate se aplică numai în cazul acestui Site, astfel încât, atunci când vă conectaţi la alte site-uri web, trebuie să citiţi propriile politici de confidenţialitate.

12. Autoritatea națională de supraveghere a prelucrării datelor

Aveți posibilitatea de a formula o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, la sediul acesteia din București, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, România sau la adresa de e-mail anspdcp@dataprotection.ro

13. Modificări și revizuiri

Această politică de confidențialitate poate fi modificată și actualizată de noi din când în când, în funcție de necesitate. Vă vom notifica orice modificare materială sau substanțială a acestei Politici de confidențialitate și ne vom asigura că notificarea este făcută astfel încât să ajungă la cunoștința dvs.

14. Contact

Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate, ne puteți scrie la privacy@taptasty.com sau prin poștă la

SC ELEVEN DIGITS SRL

str. Onisifor Ghibu nr. 18, cod poștal 410497, Oradea, jud. Bihor.

Politică publicată la 21 Iunie 2022

Ești interesat?

Cere ofertă și te vom contacta în cel mai scurt timp