Integrarea Comenzilor Online cu POS

Pentru posesorii și managerii de restaurante, sistemul punctului de vânzare reprezintă o parte fundamentală a operațiunilor comerciale, deoarece calculează comenzile, procesează tranzacțiile, emite chitanțe și ține evidența vânzărilor.

Iată câteva dintre avantajele cheie ale integrării comenzilor online cu sistemul POS:

Toate datele sunt centralizate într-un singur loc

Eficacitate ridicată în procesarea comenzilor

Raportarea și analiza vânzărilor mai ușoară

Pregătirea personalului mai eficientă

Cum îți poate ajuta TapTasty afacerea?

În prezent, există o varietate largă de soluții software POS accesibile, dintre care multe sunt bazate pe cloud, oferind diferite capabilități. Softul creat de TapTasty poate fi accesat de pe diferite dispozitive (iOS, Android). Acest lucru este important pentru restaurantele, barurile și cafenelele moderne – vânzările fiind generate din diferite surse, atât în incintă, cât și în afara sediului, offline și online.

Cum pot fi integrate comenzile online TapTasty direct cu sistemul POS?

Comenzile online care sunt procesate prin TapTasty, în speță prin site-ul web sau prin aplicația mobilă,  pot fi ușor integrate cu sistemul POS. Cu integrările POS pe care le oferim, acesta este un proces simplu, lipsit de probleme. Puteți integra comenzile online TapTasty direct cu acest sistem, astfel încât toate vânzările să fie procesate împreună într-un singur hub central. Puteți aduce toate comenzile online și offline într-un singur sistem POS.

Integrarea comenzilor online direct cu POS-ul este simplă prin API-ul TapTasty. Acesta vine cu documentație și o referință API completă, astfel încât este ușor să lucrați cu dezvoltatorul sistemului  pentru integrarea comenzile online care intră prin sistemul TapTasty.

TapTasty rezolvă problema integrării comenzilor online. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ești interesat?

Cere ofertă și te vom contacta în cel mai scurt timp