Ce Este TapTasty?

Dacă ai deschis acest articol înseamnă că ești curios să știi ce este TapTasty. Hai să începem prin a vă povesti cum a prins contur TapTasty.

A fost odată ca niciodată o cafenea micuță într-un oraș și mai micuț. Și au servit cafea în pahare micuțe. Sfârșit.

Aceasta ar fi varianta foarte ”micuță” a poveștii, dar ține aproape pentru a afla continuarea.

Locuitorii orașului iubeau deliciul negru preparat din boabele de cafea prăjite și măcinate de către zeii cafelei. Oamenii veneau în număr tot mai mare, dar spațiul nu le permitea să țină pasul cu clienții.

coffee

Proprietarul a stat într-o zi la povești cu un prieten, probabil la o cafea, și au venit cu o idee nouă. De a servi cât mai mulți clienți în același spațiu. Așa a prins viață TapTasty.

Ne-am născut din necesitate și suntem aici pentru a optimiza afacerea ta, ba chiar să îți rezolvăm din probleme.

Ai un local unde oamenii stau la rând pentru a se bucura de produsele tale sau o locație unde spațiile de parcare sunt limitate? Atunci noi suntem soluția potrivită.

Îți dorești să îți cunoști mai bine clienții, să comunici direct cu ei? Noi chiar îți oferim ceea ce ai nevoie.

Ești o persoană orientată pe cifre și date? Ce coincidență, și noi!

Deci ce este TapTasty?

TapTasty este o soluție mobilă menită să îți crească vânzările. Îți oferim aplicații mobile customizate și o platformă pentru a gestiona produsele și comenzile din localul tău. De la gestionarea catalogului de produse, prețuri, metoda de livrare, la conturarea strategiilor de marketing, TapTasty le are pe toate!

Am dezvoltat ideea în urma consultării cu diferite restaurante, cafenele, localuri, și am adaptat serviciul nostru nevoilor în domeniu.

Fiecare opțiune creată are menirea de a fi o adiție benefică și utilă, să îți îmbunătățească serviciile și să își fie un sprijin, chiar rezolvare, pentru problemele cu care te confrunți.


Ai decis că TapTasty este pentru tine? Scrie-ne și dă-ne vestea cea bună!

Vrei să afli mai multe despre motivele pentru care TapTasty este soluția potrivită pentru tine? Abonează-te la newsletter și fii primul care află noutățile, precum și sfaturile sau trucurile pentru utilizarea TapTasty.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ești interesat?

Cere ofertă și te vom contacta în cel mai scurt timp