Întrebări frecvente

Prețul constă într-o sumă fixă (2.000 Euro) pentru realizarea aplicației mobile și o plată lunară fixă sau variabilă în funcție de suma tranzacționată prin intermediul aplicației.

În momentul în care aplicația este finalizată, vei beneficia de o prezentare amănunțită, iar mai apoi vei primi un document în forma unui user manual care o să vă ofere informații utile despre personalizare, gestionarea comenzilor, fidelizarea clienților, campaniile de marketing, și crearea rapoartelor.

Suntem la un mail distanță. Pentru orice sfat sau nevoie ne poți contacta la numărul de telefon sau la adresa de email.

Perioada de livrare va fi de maxim 2 (două) luni de la semnarea contractului și achitarea facturii de avans.

2 săptămâni pentru pregatirea designului care va începe în momentul semnării contractului, plății de avans și primirii materialelor solicitate.

1 lună pentru dezvoltarea aplicației propriu zise

2 săptămâni pentru publicarea pe platformele App Store și Google Play.

Se poate înceta în orice moment printr-un act adițional, dar aceasta nu dizolvă plata facturilor restante până în momentul respectiv.

Nu este nevoie de un contract pe lungă durată.

Poate suferi întârzieri, în funcție de următoarele criterii: neachitarea avansului, neoferirea de răspuns în timp util cu privire la designul aplicațiilor, solicitarea modificărilor de design ulterioare implementării designului, precum și întârzierea platformelor Appstore și GooglePlay în aprobarea aplicațiilor mobile.

Bună întrebare. Simplu răspuns: Tap Tasty pune la dispoziție și un panou de administrare online, care ajută afacerea să își cunoască mai bine clienții, să își monitorizeze mai eficient comenzile, să își gestioneze mai bine catalogul de produse, permite crearea unor campani de marketing, oferă diferite rapoarte, dă posibilitatea clienților să ofere feedback. În cazul în care un restaurant nu are propria flotă de mașini, serviciul TapTasy permite integrarea cu servicii de livrare la domiciliu, oferind astfel restaurantelor o suită completă de servicii.

https://www.taptasty.com/tur/

Financiar: este mult mai avantajos

Cunoașterea clienților

Îmbunătățești experiența utilizatorilor

Gestionarea comenzilor online

Gestionarea catalogului de produse

Fidelizarea clienților

Panoul de comandă

Clienți

Comenzi

Catalog

Marketing și fidelizare

Rapoarte

Feedback

Setări

Panoul de comandă oferă o imagine de ansamblu a zilei în curs: număr comenzi noi, număr comenzi totale, venituri, număr total de utilizatori nou înregistrați.

Această secțiune conține toți clienții și informațiile specifice acestora (date personale, numărul de comenzi, valoarea comenzilor și gradul de fidelitate).

Această secțiune conține toate comenzile restaurantului. Prin această funcție statusul comenzilor poate fi actualizat, astfel clientul are o imagine în timp real a comenzii sale.

Această funcție permite gestionarea produselor, adăugarea produselor noi și editarea produselor existente (aplicare reducere, adăugare opțiuni și filtre).

Această funcție permite crearea campaniilor de marketing, crearea unui sistem de fidelizare a clienților prin intermediul punctelor de fidelitate și adăugarea ofertelor într-un mod atractiv și vizibil.

Această secțiune indică ce campanii funcționează, care sunt clienții fideli, care sunt produsele populare și eventuale probleme de gestiune.

Această funcție permite vizualizarea și gestiunea feedback-urilor de la clienți.

Această funcție permite selectarea și gestionarea setărilor dorite de fiecare utilizator în parte.

Îți vei cunoaște clienții fideli și îi vei putea răsplăti. Vei putea gestiona direct nemulțumirile clienților. De asemenea, vei fi mereu în contact cu ei, prin notificări și email.

Da, dacă restaurantul tău are mai multe locații acestea pot fi gestionate cu ușurință din această aplicație.

Printr-un singur click.

Accesezi ,,Adaugă produs nou”, introduci informațile necesare și produsul este adăugat.

Poți selecta la fiecare sumă plătită de client un anumit număr de puncte de fidelitate sau atunci când este nevoie poți să adaugi unui client anume puncte de fidelitate în plus.

Zona de livrare se poate selecta prin două modalități simple și accesibile.

Nimic mai simplu. Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de tot.

Ești interesat?

Cere ofertă și te vom contacta în cel mai scurt timp