Panou central de gestionare a clienților, comenzilor și livrărilor

Din panoul central online se gestionează cu ușurință meniul cu produse, clienții, comenzile recepționate și livrarea acestora.

System
Component

Bază de date cu toți clienții tăi

Aplicația stochează informații utile despre clienții tăi, precum date personale, numărul de comenzi, valoarea acestora și gradul lor de fidelitate.

Editare catalog produse

Secțiunea “Catalog” este cea care permite organizarea produselor în categorii, setarea prețului și disponibilității acestora, precum și crearea de pagini personalizate în cadrul aplicației de mobil.

Component

Gestionare comenzi

Secțiunea “Comenzi” este punctul central unde sunt recepționate atât comenzile plasate prin intermediul aplicației mobile, cât și cele de pe site

Notificări cu sunet

Component

Aplicația emite un semnal sonor în momentul în care este recepționată o comandă.

Actualizări status comenzi

Component

Operatorul poate interveni manual pentru a modifica statusul unei comenzi.

Component

Integrare cu servicii de livrare la domiciliu

În cazul în care nu dispui de flota proprie, TapTasty facilitează integrarea cu servicii de livrare la domiciliu, cu o rază mare de acoperire.

Feedback direct de la clienți

Prin intermediul aplicației mobile, clienții pot să scrie și să trimită impresii, critici sau aprecieri legate de servicii și produse care se vor regăsi și pot fi analizate în secțiunea “Feedback”.

Component
Component

Setări și personalizare aplicație

Aplicația permite setări granulare, de la schimbarea limbii interfeței, adăugare de locații, notificări și până la taxe, bacșiș sau metode de livrare.

Ești interesat?

Cere ofertă și te vom contacta în cel mai scurt timp