Termeni si Conditii

Salut și bine ai venit pe pagina care prezintă termeni și condițiile de utilizare a serviciului TapTasty. Te invităm să citești cu atenție deoarece:

Descriu drepturile voastre legale pe TapTasty.

Explică drepturile pe care ni le acordați prin folosirea TapTasty.

Descriu regulile pe care toată lumea trebuie să le urmeze când utilizează TapTasty.

Conține clauzele de renunțare și modul de soluționare a eventualelor litigii care ar putea apărea prin arbitraj.

TapTasty este un serviciu creat și oferit de către S.C. ELEVEN DIGITS S.R.L.

1. Introducere

Mulțumim că ați ales TapTasty (”TapTasty”, ”noi”, ”serviciul”). TapTasty este u serviciu care oferă dezvoltarea unei aplicații mobile personalizate și un panou de administrare a clienților, comenzilor, livrărilor și campaniilor de marketing și fidelizare.

Aplicațiile noastre mobile sunt special create pentru a reprezenta brandul companiei dumneavoastre, având un design unic. Prin intermediul platformei noastre puteți beneficia de funcționalitățile special create pentru aplicația voastră. Înregistrându-vă sau utilizând serviciile TapTasty, inclusiv funcționalitățile, website-ul și interfața ca și utilizator, precum informațiile și aplicațiile software asociate cu serviciile TapTasty, sau accesând oricare dintre produsele noastre disponibile prin intermediul Serviciului, încheiați un contract cu TapTasty.

Ocazional, acordurile sunt modificate din motive întemeiate, cum ar fi îmbunătățirea funcțiilor existente sau adăugarea de noi funcționalități. Când se întâmplă acest lucru, veți fi înștiințați prin afișarea unei notificări în aplicație sau prin trimiterea unui e-mail. În unele cazuri, vă vom anunța în prealabil, iar continuarea folosirii Serviciului după efectuarea modificărilor constituie acceptul dvs. Prin urmare, asigurați-vă că citiți cu atenție o astfel de notificare.

2. Condiții plată

Prețul serviciilor noastre va fi indicat pe site-ul nostru Web și în aplicațiile noastre. Prețurile nu includ TVA.

2.1. Planuri de abonament. Este posibil să vă oferim diverse planuri de abonament din care să puteți alege. Puteți găsi caracteristicile planului de abonare aici.

2.2. Servicii suport. După plata taxelor fixe pentru comanda aplicațiilor mobile, veți primi anumite servicii de asistență care sunt incluse în abonamentul selectat.

2.3 Plată. Plata se va realiza fie prin card de credit, virament bancar, sau orice altă modalitate stabilită de comun acord. Pentru plata cu cardul este necesar un card de credit valabil. Sumele indicate nu includ toate taxele, cotizații sau obligațiile impuse de autoritățile fiscale și veți fi responsabili pentru plata tuturor acestor impozite, cotizații sau taxe, cu excepția taxelor din Statele Unite (federale sau de stat).

2.4 Politica de rambursare. Nu vom emite rambursări sau credite pentru taxe de instalare, luni parțiale de utilizare a serviciilor, rambursări pentru actualizare/declasare sau rambursări pentru lunile în care serviciul nu a fost folosit. Pentru a trata toți clienții în mod egal, nu se vor face excepții. TapTasty va depune eforturi rezonabile din punct de vedere comercial pentru a facilita și urgenta aprobarea aplicațiile mobile de către platforma de telefonie mobilă adecvată. Deși probabilitatea de aprobare este foarte mare, nu putem și nu vom garanta 100% acceptarea aplicațiilor de către platformele mobile. Dacă aplicațiile mobile nu sunt aprobate de furnizorul de platforme pentru aplicații mobile, puteți să vă anulați contul. Nici în acest caz însă nu se fac rambursări.

3. Proprietate intelectuală

3.1. TapTasty își păstrează toate drepturile, titlul și interesul în și pe site-ul și serviciile sau orice derivate ale acestuia, inclusiv orice drepturi de proprietate intelectuală conținute și / sau puse la dispoziție sau în legătură cu acestea. Sunteți de acord să nu eliminați, să nu ascundeți sau să modificați nicio notificare privind drepturile de proprietate intelectuală sau renunțările care apar în sau pe site-ul serviciilor noastre. Toate drepturile sunt rezervate TapTasty. Nu aveți dreptul să duplicați, să copiați sau să refolosiți nicio parte a elementelor HTML / CSS sau a elementelor de design vizual fără permisiunea expresă scrisă din partea TapTasty.

3.2. Software. TapTasty vă poate pune la dispoziție un anumit software prin intermediul Serviciilor. Prin utilizarea serviciului TapTasy, toate fișierele și imaginile conținute în sau generate de software, HTML / CSS, elemente de design vizual și date însoțitoare (colectiv "Software") sunt considerate a fi licențiate pentru tine de către TapTasty.

3.3. Conținutul utilizatorilor. Nu pretindem drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului utilizatorului. Conținutul dvs. de utilizator rămâne al vostru. Utilizatorii sunt însă de acord cu permiterea utilizării materialelor publice din intermediul aplicației (screen-uri design aplicație, poze aplicație și orice alte materiale ce există în spațiul public) pentru a fi promovate de către TapTasty pe rețelele de socializare, website sau orice alte modalități de publicitate.

4. Responsabilitatea ta

Prin înregistrarea și folosirea Serviciului acceptați și sunteți de acord cu Politica de confidențialitate. Dvs. sunteți responsabili pentru informațiile pe care le furnizați. Trebuie să furnizați informații corecte și oneste. Trebuie să păstrați securitatea corespunzătoare pentru parola, numărul contului și alte informații pe care le înregistrați pe site-ul nostru în legătură cu contul dvs. Sunteți în totalitate responsabili pentru omisiunile care apar în contul sau parola dvs.

4.1 Responsabilitatea utilizatorilor. Este responsabilitatea exclusivă a utilizatorilor de cont TapTasty să își modifice și actualizeze, conform ultimelor legi în vigoare, Termenii și Condițiile, precum și Politica de Confidențialitate, din aplicație. Orice reclamație ulterioară sau nerespectarea termenilor menționați mai sus în aplicațiile mobile este responsabilitatea deținătorilor de aplicații.

5. Anularea și încetarea colaborării

Sunteți responsabil pentru anularea corectă a contului dvs. Puteți să anulați oricând planul dvs. de abonament prin accesarea paginii "Abonare și facturare" și făcând clic pe linkul "Anulați abonamentul" conform instrucțiunilor de pe ecran. Alternativ, puteți șterge contul, aceasta va declanșa o anulare automată a planului de abonament. Orice altă modalitate de comunicare a anulărilor nu este luată în considerare. Nu veți primi rambursări dacă anulați Serviciul înainte de sfârșitul lunii curente, pre-plătite și nu veți fi taxat ulterior. Nu există nici o taxă de anulare. Anularea este imediată. Dacă ștergeți contul, tot conținutul dvs. va fi șters imediat din înregistrările noastre.

5.1 Încetarea colaborării de către dvs. Puteți întrerupe oricând utilizarea Serviciilor și a Serviciului. Încetarea contului dvs. nu vă scutește de nicio obligație de a plăti taxele restante.

5.2 Încetarea colaborării de către noi. Dacă se reziliază Termenii sau folosirea Serviciilor din alte motive decât din cele menționate, vom depune eforturi rezonabile pentru a vă anunța cu cel puțin 30 de zile înainte de reziliere prin intermediul adresei de e-mail pe care ne-o furnizați. Vă vom oferi instrucțiuni despre cum să preluați conținutul. Cu excepția cazului în care se menționează în Termenii suplimentari, putem să vă închidem contul sau bloca dreptul de a utiliza și de a accesa Serviciile sau Software-ul, în următoarele cazuri:

(a) încălcați orice prevedere a Termenilor (sau acționați într-un mod care arată în mod clar că nu intenționați sau nu sunteți în măsură să respectați Termenii);

(b) nu veți plăti în timp util comisioanele pentru Servicii sau Software;

(c) încălcați în mod semnificativ orice prevedere a Termenilor și (i) încălcarea nu poate fi corectată; sau (ii) vă notificăm încălcarea și nu o corectați în termen de 14 zile de

(d) în mod fizic, verbal sau prin alte mijloace abuzați, amenințați, înjosiți sau ne hărțuiți pe noi sau personalul nostru (în astfel de circumstanțe, vă putem suspenda sau

(e) ați făcut în repetate rânduri reclamații cu rea-credință sau fără o bază rezonabilă și continuați să faceți acest lucru după ce v-am cerut să vă opriți (în astfel de

(f) suntem obligați să facem acest lucru prin lege (de exemplu, în cazul în care furnizarea de Servicii sau Software pentru dvs. este sau devine ilegală);

(g) alegem să întrerupem Serviciile sau Software-ul, în totalitate sau parțial (de exemplu, dacă ne devine imposibil să continuăm să oferim servicii în regiunea dvs. din cauza modificării legii);

Ești interesat?

Cere oferta și te vom contacta în cel mai scurt timp