Cunoaște-ți Clienții prin TapTasty

Atotștiutor? Ce owner de restaurant nu și-ar dori așa ceva? Câte lucruri s-ar simplifica din momentul în care ai știi exact ce așteaptă clienții de la restaurantul tău? 

Prin TapTasty orice owner de restaurant va dobândi această superputere și va reuși să ofere clienților exact ce își doresc. 

Ce sunt datele despre consumator?

Sunt orice tip de informații pe care le dețineți care indică modul în care clienții vă folosesc serviciul și interacționează cu restaurantul dumneavoastră. Astfel de date sunt utile pentru înțelegerea clienților și a experienței acestora cu produsul și serviciul dumneavoastră.

De ce sunt importante datele despre consumator? 

  • Ajută la oferirea unui serviciu mai calitativ.
  • Vă permite să vă măriți conversiile.
  • Ajută la o bună comunicare cu clienții.
  • Puteți înțelege obiceiurile de cumpărare ale clientului 
  • Crește numărul de clienți fideli și astfel, la rândul său, crește rentabilitatea investiției
  • Reduce costurile de marketing prin vizarea doar acelor clienți care vor răspunde la anunțul dumneavoastră 
  • Reduce presiunea știind în prealabil la ce se vor aștepta clienții și care va fi comportamentul lor de cumpărare

Am stabilit cât de important este să cunoști informații despre clienții tăi.

Acum îți prezentăm cum te ajută TapTasty

Secțiunea „Clienți”

Aplicația noastră vă pune la dispoziție secțiunea „Clienți” . În această secțiune veți găsi toate informațiile unui client. Pe lângă informațiile clientului, în această secțiune veți găsi istoricul comenzilor sale. 

Comentarii personalizate

Un alt beneficiu al acestei secțiuni este posibilitatea de a adăuga comentarii personalizate pentru un client. Te întrebi la ce te ajută? Simplu. De câte ori un client a fost nemulțumit că ai întârziat 5 minute? Adaugă comentariu și vei știi mereu cât de important este să ajungi la timp pentru acest client. Ai un client care este fidel? Adaugă un comentariu și vei știi să îi oferi un suc gratis. Și exemplele pot continuua.. 

Ideea este simplă. Poți să îți cunoști foarte bine clienții. 

Îți mai prezentăm un beneficiu.

Puncte de fidelitate persoanlizate

Aplicația noastră oferă o funcție prin care clienții sunt răsplatiți la fiecare comandă cu puncte de fidelitate ( vom vorbi despre această funcție într-un alt articol). Astfel, secțiunea „Clienți” oferă posibilitatea de-a adapta punctele de fidelitate în funcție de client. Te întrebi din nou la ce te ajută? Simplu. Un client este nemulțumit de comanda sa? Asigură-te că îți rămâne client fidel prin oferirea unor puncte de fidelitate în plus. 

Dacă ai înțeles cât de important este să îți cunoști clienții, nu ezita să ne contactezi, iar TapTasty îți oferă soluția perfectă. 

Start using the TapTasty system for free!

Zero commissions. Unlimited orders.