Politica de confidențialitate

1. Informații generale

Pentru noi, cei de la inMobito, confidențialitatea datelor este un lucru important. Acest Regulament de Confidențialitate a Datelor se aplică tuturor produselor și serviciilor oferite de inMobito. Dorim să fim transparenți cu privire la modalitatea de colectare a datelor și să vă informăm cu privirile la tipul de informații colectate de către noi, prin intermediul site-ului https://www.taptasty.com (numit în continuare ”site-ul”), a produselor și a serviciilor achiziționate. Utilizând acest site, sunteți de acord cu această Politică de Confidențialitate.

2. Ce date personale colectăm

Date cu caracter personal

În funcție de natura vizitei pe site, în calitate de client, vizitator sau persoană interesată de a aplica pentru un loc de muncă în cadrul companiei, tipul informațiilor personale sau a datelor cu caracter personal pe care le colectăm ar putea include:

Nume

Număr telefon

Adresă

Adresă email si adresă IP

Istoricul educațional sau profesional

Site-ul tău

Informații facturare

3. Utilizarea datelor personale

Asigurarea funcționalității Serviciilor și să îți îndeplinească cererile.

A răspunde solicitărilor de informații, îndeplinirea cererilor, finalizarea tranzacțiilor, și asigurarea serviciului client.

A oferi informații (comandă aplicație, întrebări aplicație, informații administrative, obligații contractuale, marketing sau comunicate de afaceri) care sunt de interes pentru tine, fie prin telefon, email sau în cadrul întâlnirilor.

A personaliza experiența utilizării Serviciilor prin prezentarea produselor și oferirea acestora customizate pentru tine.

inMobito colectează și procesează aceste date cu caracter personal pentru a putea să îți răspundă cererilor de oferte, servicii, bazate pe contractul de colaborare. Oferirea informațiilor Personale e esențială în încheierea unui contract de colaborare și în respectarea obligațiunilor din punct de vedere legal. Poți alege să nu oferi nicio informație cu caracter personal către inMobito, însă în acest caz, oferirea serviciilor noastre ar putea fi limitată, la fel și capacitatea noastră de a respecta obligațiunile contractuale.

Dacă ești vizitator, inMobito utilizează Datele cu caracter personal pentru:

Monitorizarea traficului pe siteul nostru.

Măsurarea experienței clientului pe siteul nostru.

Analiză de date, îmbunătățirea serviciilor noastre.

Măsurarea, îmbunătățirea și customizarea serviciilor noastre.

Dacă ești interesat să aplici pentru unul din locurile de muncă disponibile în cadrul echipei noastre, inMobito utilizează Datele cu caracter personal pentru:

A răspunde unei întrebări specifice referitoare la postul disponibil, informații generale despre companie și alte informații relevante pentru cineva interesat să se alăture echipei noastre.

Gestionarea aplicanților pentru postul disponibil și programarea interviurilor.

Oferirea de informații, prin email, telefon, sau în cadrul întâlnirilor față în față.

La inMobito colectăm și procesăm aceste date cu caracter personal pentru a putea să îți răspundem cererilor de servicii. Poți alege să nu oferi aceste date cu caracter personal, însă în acest caz nu vom putea să îți răspundem solicitării de servicii și informații.

inMobito utilizeaza Date cu Caracter personal pentru îndeplinirea misiunii noastre în afaceri:

Pentru analiză de date, îmbunătățirea eficienței serviciilor oferite de noi.

Pentru audit intern, pentru a verifica dacă procedurile noastre respectă normele legale, reglementare sau contractuale.

Pentru a detecta și a preveni frauda, precum și în scopul monitorizării securității.

Pentru dezvoltarea de noi produse și servicii.

Pentru operarea și extinderea activității noastre, prin înțelegerea căror părți din serviciile noastre sunt cele mai interesante ți relevante pentru utilizatorii noștri, astfel încât să putem răspunde intereselor clienților noștri.

4. Perioada de retenție

Vom păstra datele voastre cu caracter personal atât cât este necesar sau permis, conform scopului în care au fost colectate datele și a legii în vigoare. Perioada de retenție se stabilește conform următoarelor criterii:

Pe durata existenței unei relații de colaborare și cât timp vă oferim serviciile noastre.

Dacă există o obligație legală de a păstra datele voastre cu caracter personal pentru o anumită perioadă (de exemplu, anumite legi solicită păstrarea unei arhive a tranzacțiilor pentru o anumită perioadă de timp înainte ca acestea să poată fi șterse).

Când avem o obligație legală față de care trebuie să ne conformăm, sau cum este recomandat din perspectivă juridică (cum ar fi statutul aplicabil al limitărilor, litigiile sau investigațiile de reglementare).

5. Divulgarea datelor cu caracter personal

Nu vindem, oferim sau transferăm altor terțe părți datele voastre cu caracter personal. Pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a ne desfășura activitățile specifice de afaceri și pentru a menține relația de afaceri cu clienții noștri, vizitatorii site-ului și profesioniștii care caută o oportunitate de carieră în cadrul companiei noastre, inMobito, poate să stocheze, să proceseze sau să vă împărtășească informațiile personale cu partenerii și furnizorii de servicii din întreaga lume (în funcție de caz: procesatori de plată, furnizori de servicii, autorități publice, administratori de site-uri web, parteneri de dezvoltare, companii de curierat).

Informațiile dvs. personale pot fi dezvăluite de dvs., pe blogul companiei noastre și pe paginile noastre de social media (prin postarea comentariilor, recenziilor companiei sau a mesajelor publice). Orice informație postată sau divulgată prin intermediul acestor servicii vor deveni publice și vor fi disponibile pentru alți utilizatori și pentru publicul general.

6. Alte informații

”Alte informații” este orice informație care nu dezvăluie identitatea dvs. specifică sau nu se referă direct la o persoană identificabilă, cum ar fi informații despre browser și dispozitiv, cookie-uri, informații demografice și alte informații furnizate de dvs. care nu vă dezvăluie identitatea.

Noi și furnizorii noștri de servicii colectăm alte informații într-o varietate de moduri, inclusiv:

Google Analytics: Pentru a îmbunătăți și a optimiza în permanență produsele și serviciile noastre, folosim Google Analytics, care utilizează cookie-uri și tehnologii similare pentru a colecta și analiza informații despre utilizarea serviciilor și pentru a raporta activitățile și tendințele. Acest serviciu poate, de asemenea, să colecteze informații privind utilizarea altor site-uri sau aplicații. Aflați mai multe despre practicile Google accesând google.com/policies/privacy și dezactivați-le prin descărcarea programului de completare Google Analytics de oprire, disponibil la https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Adresă P: Adresa dvs. IP poate fi identificată și înregistrată automat în fișierele noastre de jurnal de server ori de câte ori un utilizator accesează serviciile, împreună cu timpul vizitei și paginile care au fost vizitate. Colectarea adreselor IP este o practică standard și automată, realizată de fiecare site web, aplicații și alte servicii. Utilizăm adresele IP pentru a calcula nivelurile de utilizare, pentru a diagnostica problemele serverului și pentru a administra serviciile noastre. Putem, de asemenea, să obținem locația dvs. aproximativă de la adresa dvs. IP.

Comentarii: Când vizitatorii lasă comentarii pe site sau pe blogul nostru, colectăm datele afișate în formularul de comentarii, precum și adresa IP a vizitatorului și șirul de agenți de utilizator al browserului pentru a ajuta la detectarea spamului.

Prin intermediul site-ului și dispozitivului tău.

Formularele de contact.

Utilizarea și divulgarea datelor personale de tip ”alte informații”

De asemenea, putem utiliza și dezvălui celelalte informații pe care le considerăm necesare sau adecvate, în aceleași scopuri menționate mai sus, la "3. Utilizarea informațiilor personale."

7. Drepturile tale

În conformitate cu noua lege a UE privind protecția datelor cu caracter personal, Regulamentul general privind protecția datelor, aveți mai multe drepturi:

Aveți dreptul de a fi informați și de a primi detalii despre modul în care Mobile utilizează informațiile dvs. personale.

Aveți dreptul de a accesa informațiile colectate despre dvs., modul în care folosim informațiile dvs., scopul prelucrării datelor dvs. și dezvăluirea datelor dvs.

Aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor dvs. personale fără întârzieri nejustificate în oricare dintre următoarele situații: datele cu caracter personal nu mai sunt necesare în scopurile pentru care au fost colectate; când ți-ai retras consimțământul; când ai avut obiecții cu privire la prelucarea datelor cu caracter personal; atunci când prelucrarea datelor este ilegală; în cazul în care datele cu caracter personal trebuie să fie șterse pentru a respecta o obligație legală în conformitate cu legislația UE sau cu legislația unui stat membru care ne este aplicabilă în calitate de operator de date; atunci când au fost colectate date cu caracter personal în legătură cu furnizarea de servicii ale societății informaționale.

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere, programul inMobito să anonimizeze aceste date (astfel, privând-o de caracterul său personal) și să continue prelucrarea în scopuri statistice în aceste condiții;

Dreptul de a restricționa prelucrarea în măsura în care: persoana contestă exactitatea datelor pentru o perioadă care ne permite să verificăm corectitudinea datelor; prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, însă solicită restricții privind utilizarea acestora; operatorul nu mai solicită prelucrarea datelor cu caracter personal, dar persoana vizată îi solicită să găsească, să exercite sau să apere un drept în instanță; persoana vizată care se opune prelucrării (alta decât comercializarea directă) pe o perioadă de timp pentru a verifica dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra persoanelor vizate.

Dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a primi date cu caracter personal într-un mod structurat, utilizate în mod obișnuit într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca datele dvs. să fie transmise de către inMobito unui alt operator de date, cu condiția ca legea este îndeplinită;

Dreptul de a formula obiecții - în ceea ce privește activitățile de prelucrare, poate fi exercitat prin depunerea unei cereri, după cum urmează: în orice moment, din motive legate de circumstanțele particulare ale persoanei vizate, că datele care urmează să fie prelucrate în interesul legitim al inMobito sau interesul public, cu excepția cazului în care inMobito poate dovedi că are motive legitime și convingătoare care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este stabilirea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; în orice moment, gratuit și fără nicio justificare, că datele lor sunt destinate să fie prelucrate în scopuri de marketing direct.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate și dreptul de a nu face obiectul unei decizii luate numai pe baza procesării automatizate, inclusiv a profilării, care produce efecte juridice cu privire la persoana vizată sau îi afectează în mod similar o semnificație măsura.

Dreptul de a adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați că este necesar.

Dacă aveți întrebări cu privire la utilizarea informațiilor personale pe site-urile noastre, vă rugăm să ne contactați la info@taptasty.com

Utilizăm modulele cookie pentru a ne asigura că oferim cea mai bună experiență și pentru a analiza traficul. Citiți despre modul în care folosim cookie-urile și cum le puteți controla făcând clic pe "Preferințe de confidențialitate". Dacă continuați să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.

This website uses cookies. We use cookies to ensure we deliver the best experience and to analyse our traffic. Read about how we use cookies and how you can control them by clicking "Privacy Preferences". If you continue to use this site, you consent to our use of cookies.

Cookies are small text files that can be used by websites to make a user's experience more efficient.

The law states that we can store cookies on your device if they are strictly necessary for the operation of this site. For all other types of cookies we need your permission.

This site uses different types of cookies. Some cookies are placed by third party services that appear on our pages.

You can at any time change or withdraw your consent from the Cookie Declaration on our website.

Learn more about who we are, how you can contact us and how we process personal data in our Privacy Policy.

Your consent applies to the following domains: www.taptasty.com

Ești interesat?

Cere oferta și te vom contacta în cel mai scurt timp