TapTasty – Opțiunea Ideală pentru Afacerea Ta

Ei bine, ești în căutare de un serviciu de comenzi și marketing online pentru restaurante? TapTasty este soluția ideală pentru afacerea ta! De ce?

Afacerile din domeniul restaurantelor sunt influențate în mare măsură de internet și de progresele tehnologice. Având în vedere că majoritatea oamenilor își petrec o mare parte din zi navigând pe internet, poți profita ca restaurant de avantajele canalului de vânzări online. Sistemele de comenzi online pentru restaurante devin oricum din ce în ce mai populare în rândul clienților.

Dar hai mai bine să aruncăm o privire la câteva dintre motive:

1. Reducerea costurilor de operare

TapTasty nu comisionează vânzările. Având costuri fixe, vei putea să aloci suficient timp pentru dezvoltarea restaurantului tău, fără a mai fi nevoit să împarți profitul cu alții. Ba mai mult, orice cost tehnic este inclus în preț. 

Este esențial ca serviciul pentru care optezi să fie în continuă dezvoltare și actualizare. În mod contrar, restaurantul tău va atinge doar pentru o scurtă perioadă de timp apogeul în serviciile online pe care le prestează. Ideea e că tehnologia evoluează pe zi ce trece, fapt pentru care este necesar ca orice serviciu să se actualizeze constant în conformitate cu noile cerințe ale pieței. 

TapTasty își propune să ofere restaurantelor noi metode profesionale de a vinde și de a face marketing digital

2. Cu un pas înaintea concurenței

Se întâmplă ca de cele mai multe ori, serviciile care oferă un sistem de comenzi online să nu opereze integrat. În acest sens, trebuie să acorzi atenție acestui aspect care face diferența: serviciul să îți asigure un sistem care permite administrarea tuturor atribuțiilor zilnice dintr-un singur loc.

TapTasty te ajută ca restaurant să-ți organizezi toate activitățile zilnice printr-un singur sistem.

3. Colectarea comenzilor simplu

E de modă veche să suni la un restaurant și să plasezi comanda telefonic. Majoritatea clienților aleg restaurantele care oferă platforme online de comandă.

Prin intermediul serviciului TapTasty, restaurantul tău poate prelua comenzi din online (aplicație de mobil și website), comenzi care în acest moment sunt predominant generate de platformele de livrare.

Totodată, poți crește frecvența de cumpărare cu 60% dacă îți fidelizezi clienții prin crearea unei comunități. 

4. Profilul clienților tăi

Iată un alt motiv pentru care TapTasty este soluția ideală pentru afacerea ta. Sistemul îți creionează profilul clientului prin informațiile pe care acesta le furnizează (nume, vârstă, gen, data nașterii, adresă) și prin urmărirea numărului de comenzi pe care le plasează. 

Pe baza acestui profil virtual, poți să creezi campanii țintite, oferte și promoții limitate. 

5. Conectare cu clientul tău în timp real

Aproape toți suntem în permanență cu telefonul mobil la noi. Poți profita de acest lucru și să trimiți prin intermediul aplicației restaurantului tău notificări cu privire la ofertele valabile, campaniile aflate în desfășurare, informații legate de viitoarele evenimente și multe altele. 

6. Gestionează meniul și zonele de livrare

Pot exista momente în care să rămâi fără stoc pentru anumite produse sau ingrediente. Singurul lucru pe care nu ți-l dorești în acel moment e ca un client să plaseze o comandă fie în restaurant, fie online și aceasta să fie refuzată pe motiv că… 

Sistemul TapTasty îți permite să dezactivezi statusul produsului sau pur și simplu să-l ascunzi din lista meniului digital. 

În acest fel, vei putea să îți gestionezi clienții mai bine, fără a provoca neînțelegeri. 

7. Avantajele plăților online

În prezent, mai mult de 55% din totalul clienților plătesc online. 

Plățile cu cardul prin aplicație sunt cele mai simple și sigure. Dacă un client plasează o comandă prin sistemul TapTasty, fie că e vorba de aplicație sau de modul de comenzi online, odată adăugat cardul, acesta poate fi salvat pentru plăți viitoare. 

8. Un control mai bun, un raport mai bun

Fără rapoarte concludente, afacerea ta nu are cum să evolueze. Prin intermediul rapoartelor oferite de serviciul TapTasty, poți afla care produse se vând cel mai bine, ce campanii funcționează, care sunt clienții fideli, precum și eventualele probleme de gestiune. 

Pe scurt

Faptul că le dai posibilitatea clienților tăi să comande mâncare online prin intermediul aplicației sau al siteului are numeroase avantaje.

În calitate de proprietar de restaurant, acest lucru este esențial, deoarece crește numărul de persoane care îți văd restaurantul. Îți îmbunătățește profitul prin extinderea publicului țintă. Clienții vor aprecia acest lucru, deoarece le permite să facă comenzi rapid și ușor, oricând doresc. De asemenea, pot fi siguri că atunci când își plasează comenzile, nu vor exista neînțelegeri.

Serviciul TapTasty poate face minuni pentru restaurantul tău. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl reții este că nu există niciun motiv întemeiat pentru care să nu înființezi un sistem de comenzi online.

A avea propriul sistem de comenzi online pentru restaurante îți permite să te implici direct cu clienții și să faci mult mai multe.

Contactează-ne cu încredere și află mai multe despre TapTasty.

Start using the TapTasty system for free!

Zero commissions. Unlimited orders.