De Ce Ai Nevoie de o Aplicație Mobilă?

Despre aplicații și motivul pentru care afacerea ta are nevoie de o aplicație mobilă în 2018.

Dacă până acum zicala era ”dacă nu ai un Website nu exiști pe piață” era o normă, astăzi lucrurile s-au schimbat. ”Dacă nu ai o aplicație mobilă, nu exiști” este expresia ce predomină. De existat exiști, dar nu vei juca în aceeași ligă cu concurenții tăi care au ales să facă acest pas.

În primul rând, dacă nu ai îmbrățișat schimbarea, riști să ratezi multe oportunități pentru afacerea ta.

În acest articol, vrem să îți prezentăm beneficiile de care poți să ai parte dacă îți vei crea aplicația mobilă.

Mereu în contact

Visul oricărui antreprenor cu siguranță e acesta: să poată comunica direct cu clienții săi. Nu doar să aștepți ca aceștia să aterizeze pe site-ul tău. Să nu fie necesar să depui constant o muncă asiduă pentru fiecare click, dar să îți poți transmite mesajul direct celor cu care vrei să vorbești.

Pare imposibil? Să ai o aplicație mobilă îți poate aduce fix ceea ce ți-am prezentat.

Orice știre sau promoție pe care vrei să o împărtășești cu clienții tăi o vei putea trimite direct, pe telefonul lor. Această aplicație îți oferă garanția că mesajele tale vor ajunge direct pe telefoanele clienților tăi.

Gândește-te la acest număr: 2.53 bilioane! Acesta a fost numărul utilizatorilor de telefoane mobile global în 2018. Poți verifica acest număr aici. Dacă alte motive nu te conving să iei în calcul o aplicație mobilă pentru afacerea ta, poate cifrele o vor face.

Cunoașterea clienților

Analiza profilului clientului nu este o plăcere pentru toată lumea. Dar este întotdeauna o resursă utilă și necesară. Imaginați-vă ce înțelegere profundă a clienților puteți obține.

Având toate aceste cunoștințe și date le puteți utiliza apoi pentru a identifica noi oportunități de afaceri. Puteți satisface nevoile clienților mai ușor și chiar puteți dezvolta produse noi în funcție de profilul lor.

Imaginați-vă că aveți un instrument ușor de folosit care vă ajută să obțineți o perspectivă mai profundă asupra demografiei clienților dvs. și pe baza acesteia puteți foarte ușor să vă determinați cele mai profitabile produse sau cele mai puțin profitabile.

Îmbunătățește experiența utilizatorilor tăi

Având o aplicație bună, cu un design ușor de utilizat, ar putea fi chiar mai ușor de utilizat decât site-ul tău. Oamenii iubesc să folosească aplicații. Acesta este motivul pentru care marii jucători de pe piața, cu mult timp în urmă, au ajuns să realizeze beneficiile de a avea o aplicație pentru afacerea ta.

Clienții dvs. doresc confortul oferit de o aplicație mobilă. Șansele ca aceștia să devină clienții tăi, oferindu-le opțiunea unei aplicații ușor de folosit, sunt foarte mari.

Când te gândești că 90% din timpul petrecut pe dispozitivele mobile este petrecut într-o aplicație!

Fidelizează-ți clienții

Deoarece deținerea unei aplicații mobile pentru o companie mică este încă un lucru rar, oferindu-le acest beneficiu clienților, vă veți asigura că nu doar vizitează marca ta, magazinul tău, ci devin loiali acesteia.

Astăzi, toată lumea își promovează afacerea în același mod: bannere pe marginea drumului, ziarele locale, rețelele de socializare, Facebook, Instagram, fluturași etc. Rezultatul acestei promovări identice pentru toată lumea e faptul că reduce lent impactul pe care un anunț îl poate avea asupra unui client. Ei devin prea obișnuiți cu publicitatea.

Având acest lucru pentru brandul tău nu doar te va ajuta să ieși din mulțime, dar, de asemenea, să dezvolți o adevărată legătură cu clientul tău, una mai autentică. Acest lucru îi va trece de la stadiul de client care poate preferă brand-ul tău, la unul care este loial acestuia.

Există multe alte motive pentru care o aplicație mobilă este cel mai bun lucru pentru afacerea ta, dar ne vom rezuma la acestea pentru început. Dacă ți-am stârnit interesul față de această opțiune, nu ezitați să profiți de expertiza noastră și să ne lași să îți construim aplicația pe care brandul tău o merită!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ești interesat?

Cere ofertă și te vom contacta în cel mai scurt timp