Aplicație de mobil personalizată disponibilă în AppStore și Google Play

Aplicația de mobil nativă este modalitatea ideală pentru clienții tăi de a comanda și a face o rezervare oriunde s-ar afla, dar și de a-i ține la curent cu promoțiile și ofertele disponibile.

Component

Comenzi și livrări

Component

Design unic, conform brandului tău

Clienții tăi vor recunoaște cu ușurință aplicația datorită designului creat și adaptat să reprezinte cu fidelitate brandul afacerii tale.

Comenzi la domiciliu

Clientul are posibilitatea de a adăuga mai multe adrese și să decidă la care dintre acestea să îi fie livrată comanda.

Component
Component

Plăți prin aplicație

Plățile cu cardul prin aplicație sunt cele mai simple și mai sigure. După plasarea unei comenzi și adăugarea unui card, acesta poate fi salvat pentru plăți viitoare.

Comenzi favorite

Pentru conveniență, comenzile plasate pot fi salvate ca favorite, astfel că data viitoare pot fi accesate cu ușurință din listă.

Component
Component

Livrare “la jumătatea drumului”

Această opțiune permite clientului și livratorului să se întâlnească la jumătatea distanței dintre local și client, pentru a prelua comanda.

Rezervare în local

Prin intermediul aplicației mobile clientul poate să facă o rezervare în local la data și ora preferată.

Component
Component

Ridicare comandă

În situația în care clientul preferă să comande și să ridice comanda din local, poate să apeleze la opțiunea “ridicare comandă”.

Promoții și oferte

Component

Mesaje promoționale pe telefon

Prin intermediul mesajelor “push” ai posibilitatea să le trimiți clienților tăi direct pe telefon informații despre cele mai noi promoții și oferte disponibile.

Puncte de fidelitate

La fiecare comandă, clientul poate să fie răsplătit cu puncte de fidelitate pe care ulterior le poate folosi pentru a plasa alte comenzi.

Component
Component

Nivel utilizator

În funcție de numărul de comenzi plasate și valoarea acestora, clientul poate să primească anumite ranguri, ce îi permit acestuia să beneficieze de oferte speciale.

Ești interesat?

Cere ofertă și te vom contacta în cel mai scurt timp